Skriv ut

FÖRBEREDD

Vi förbereder din försäljning !

Ansvarig mäklare

Dan Jonsson
(+46)70-867 02 14

Intresserad?

Allmän information

 • UppdragsID:gxi zbl

Övriga rättigheter och belastningar

Byggnad

Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning

Beskrivning

 • Dags att byta bostad ?
  Förberedd är en kostnadsfri tjänst som underlättar för dig som säljare inför en framtida försäljning av din bostad. Dels vet du vad du har att röra dig med till det nya boendet, dels så får långivaren din bostad värderad för lånebeslut samtidigt som du sparar mycket tid på att din bostad är säljklar. I vår tjänst förbereder vi allt så långt det bara går. När du väl funnit ditt nya drömboende så är din nuvarande bostad redan säljklar och det är bara att trycka på "startknappen" när du vill köra igång försäljningen.
  
  Som en extra bonus till dig som använder sig av vår tjänst Förberedd är att vi blir din personliga rådgivare i letandet efter din nya bostad. Vi ger dig värdefulla råd om bostaden du är intresserad av såsom prisbild, läge, byggteknik och byggmaterial. 
  Vi kan även ge dig taktiska råd vid en eventuell budgivning och hjälper dig med bankkontakter så du har förmånlig finansiering. Vi kan även granska köpehandlingar samt klausuler och sist men inte minst hjälpa dig att hitta en duktig besiktningsman.
  
  Denna tjänst innehåller även andra fördelar som vi gärna berättar mer om.
  Nyfiken ? - Kontakta oss !

Ekonomi