Skriv ut

FRI VÄRDERING!

SÄLJPLANER ? - VI VÄRDERAR DIN BOSTAD !

Ansvarig mäklare

Dan Jonsson
463-630 06 00

Intresserad?

Allmän information

 • UppdragsID:gmx nrj
 • Objectstyp:Bostadsrätt

Övriga rättigheter och belastningar

Byggnad

Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning

Beskrivning

 • Går du i planer av att sälja din bostad och är intresserad av marknadsvärdet ?
  
  I ett första steg hjälper vi till med en kostnadsfri värdering av din bostad. Det är många faktorer som tillsammans påverkar priset, därför vill vi göra en grundlig genomgång av bostaden på plats hemma hos dig. Detta för att ge dig ett muntligt marknadsvärde på din bostad. Vi vet att rätt utgångspris är avgörande för en lyckad bostadsaffär. 
  
  Vi informerar även i detta steg om hur bomarknaden ser ut i stort och vad bostäder i ditt närområde sålts för tidigare. Känner du att det inte är riktigt dags att sälja ännu kan vi istället hjälpa dig kostnadsfritt med att göra bostaden Förberedd.
  
  City Mäklarna erbjuder en förstklassig mäklartjänst med kompetens inom juridik, ekonomi, byggnadsteknik och inte minst marknadsföring samt kundservice. Vi ligger ständigt i framkant när det gäller produkter och tjänster som underlättar försäljningen samt får din bostad att synas på den öppna marknaden .
  
  Målet är att få ett så högt slutpris som möjligt och en bra köpare. Vi brukar säga att en riktigt bra mäklare betalar sig själv. Närheten till de bostäder vi förmedlar gör att vi snabbt och lätt kan vara tillgängliga både före, under och efter försäljningen - något som gagnar både köpare och säljare. Det är till exempel inga problem att syna lägenheten en sista gång innan fotograferingen eller ordna en extra visning för en aktiv spekulant. Detta är vår väg till en lyckad försäljning!
  
  
  Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig !

Pantförskrivning

Ekonomi